Press "Enter" to skip to content

Twee accounts werden hersteld, terwijl de rest opgeschort bleef.

Wesley 0

Twitter, een populair platform onder crypto-influencers en analisten, heeft ten minste zeven accounts met betrekking tot cryptocurrencies met elk honderdduizenden volgers opgeschort.

 

Hoewel het werkelijke aantal opgeschorte accounts niet bekend is, heeft het sociale mediaplatform topaccounts opgeschort, waaronder @woonomic, @ 100trillionUSD, @mmcrypto, @wsbchairman, @themooncarl, @TheCryptoDog en @KoroushAK. Pundix koers verwachting is hoog.

 

Volledige lijst met accountopschortingen: @woonomic @ 100trillionUSD @ mmcrypto @ wsbchairman @ themooncarl @ TheCryptoDog @KoroushAK

 

“Account opgeschort”, knippert bij deze opgeschorte accounts. “Twitter schort accounts op die in strijd zijn met de Twitter-regels.”

 

Op het moment van schrijven werden @woonomic, het account van Willy Woo, een Bitcoin on-chain analist met meer dan 325,5.000 volgers, en PlanB’s handle @ 100trillionUSD, die een BTC stock-to-flow-model plaatst, hersteld, maar de de rest bleef opgeschort.

 

Een opzettelijke zet of een fout?

Volgens Woo was zijn Twitter-account ongeveer 6 uur opgeschort voordat het werd hersteld nadat hij een verzoek had ingediend.

 

 

“We hebben systemen die meerdere geautomatiseerde spamaccounts in bulk vinden en verwijderen, en die van jou is per ongeluk als spam gemarkeerd. Houd er rekening mee dat het een uur of zo kan duren voordat je volgers en volgende nummers weer normaal zijn, ”noteerde de socialemediagigant in een verklaring gedeeld met Woo.

 

Ik ging door het proces en vermeldde dat @ 100trillionUSD ook was verwijderd en dit was het e-mailantwoord dat ze gaven toen ze opnieuw werden geactiveerd. Verwachting van Polkadot is hoog.

 

Zowel @woonomic als @ 100trillionUSD zijn nu volledig hersteld.

 

Zonder enige officiële verklaring van Twitter achter de opzettelijke of onterechte opschorting, worden velen gewezen op het onvermogen van het sociale mediaplatform om actie te ondernemen tegen de nep-influencer-accounts die vaak proberen cryptocurrencies van wanhopige slachtoffers over te hevelen.

 

Ik vermoed ook een soort overijverige algo, maar het is echt verdomd raar dat het erin slaagde @ 100TrillionUSD te verwijderen, maar geen duidelijke vervalsingen zoals @ 100TrillionUSDT of @ 100TrillionUSDD heeft verwijderd.

 

Twitter is in veel landen berucht vanwege de plotselinge opschorting van accounts, maar die bewegingen werden meestal beïnvloed door politieke vendetta’s. De opschorting van deze crypto-influencer-accounts is vreemd gezien Jack Dorsey’s goedkeuring van Bitcoin.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.