Rechten en Plichten voor Robots

BURGER ZE IN VOOR HET TE LAAT IS!
Home | Het boek | De auteur | Gratis Video | Overige Publicaties | Begrippen | Bestellen | Contact |
Over de auteur Henny van der Pluijm

Auteur Henny van der Pluijm (1962) was als kind al gefascineerd door de nieuwste technologie.

Hij werkte in 1980 tijdens zijn studie psychologie voor het eerst met computers, ging in 1986 voor het eerst online en stuurde in 1990 zijn eerste email.

Van der Pluijm publiceert vanaf het jaar 2000 regelmatig over het thema "Intelligente Machines" in toonaangevende publicaties zoals Intermediair, Automatisering Gids, De Ingenieur en PC-Active, bij researchbureau AME Research en voor de website Joop.nl.

Van der Pluijm gaf de afgelopen jaren verschillende lezingen over dit thema en gaf diverse interviews aan journalisten en werkte mee aan een korte documentaire van het internettelevisiestation Daily Channel.

Van der Pluijm stelt dat het thema Intelligente machines het belangrijkste thema van de 21e eeuw is.

Ga naar het boek "Rechten en Plichten voor Robots".Henny van der Pluijm schreef sinds 1992 voor toonaangevende publicaties, zoals NRC Handelsblad, het Financieele Dagblad, De Ingenieur en de Amerikaanse technologiewebsite Wired. Sinds 2001 geeft hij daarnaast boeken uit over het aantrekken van venture capital voor technologiebedrijven.

Henny studeerde bedrijfskundige informatica aan de Erasmus Universiteit en psychologie aan de Universiteit Leiden. Henny heeft daarnaast meer dan 10.000 uur praktische programmeerervaring. Hij maakte in 2010 in een artikel voor ingenieursvakblad De Ingenieur een reconstructie van de verloren gewaande "broncode" van Jan Sloot.
Copyright (c) 2013-2017 I.T. Media. Alle rechten voorbehouden.
BOEK RECHTEN EN PLICHTEN VOOR ROBOTS


HET BELANGRIJKSTE THEMA VAN DE 21e EEUW

Boek Rechten en plichten voor robots

27,95

eBoek: 15,95

NIEUWSBRIEF

Rechten en Plichten voor Robots

Meld je aan om op de hoogte te blijven!

Naam:
Email: *

Je kunt je altijd afmelden

N.B: In verband met probleemloze ontvangst, bij voorkeur GEEN GMAIL-adres